Novo u ponudi

Već je svima poznata naša uobičajena  paleta proizvoda za poljoprivredu od repromaterijala, zaštite, strojeva, rezervnih djelova , građeviskog materijala ( željezne mate ,  cement , namal, blok, cigla , drvene građe itd ) do svega onoga što je potrebno za jedno gospodarstvo.  Nešto novo u ponudi su paneli i  to krovni i zidni. Navedeni paneli su raznih dimenzija i debljina sve  ovisi o zahtjevima tržišta.  U ponudi su krovni paneli rebrasti te imitacija crijepa  raznih debljina .  Zidni paneli sa vidljivim i skrivenim spojem od 20 do 200 mm . Sve što je potrebno je poslati upit  za određeni problem tj. rješenje. Upite možete dostaviti na našu e-mail adresu te u svakoj našoj poslovnoj jedinici ili na broj telfona 840 161. 

Ratarska proizvodnja

Osnovna djelatnost je ratarska proizvodnja s cca 1100 seljačkih gospodarstava na bazi cca 12000 ha oranica (od toga u vlasništvu Zadruge 500 ha).

pročitajte više

Stočarska proizvodnja

Stočarskom proizvodnjom se bavimo u dugogodišnjoj kooperaciji sa seljačkim gospodarstvima od kojih godišnje otkupimo cca 5000 komada svinja i 6 mil. litara mlijeka.

pročitajte više

Kooperacija

Dugogodišnjom suradnjom ostvarujemo ugovaranje proizvodnje sa oko 1100 seljačkih gospodarstava a pored kooperacije značajno je zastupljena i veleprodaja.

pročitajte više