Okrugli stol 30.01.2020

PZ Napredak organizira tradicionalne stručne skupove s poljoprivrednim proizvođačima županjske Posavine. Educiranje i stjecanje novih znanja, ističe upravitelj Marko Bačić, vrlo je bitno za što uspješniju proizvodnju i postizanje što većih i kvalitetnijih prinosa, a u zimsko vrijeme, dok polja miruju, seminari su iznimno korisni. Prvi skup u Restoranu “Džinić” u 10.30 , 30.01.2020. priređen okrugli stol o temi ”Edukacija poljoprivrednih proizvođača o novostima u proizvodno-tehnološkom procesu poljoprivredne proizvodnje”. Kooperanti su imati priliku postaviti pitanja eminentnim stručnjacima iz raznih područja poljoprivrede i dobiti korisne besplatne savjete kako unaprijediti proizvodnju. Sljedeći skup je u petak, 7. veljače.

Ratarska proizvodnja

Osnovna djelatnost je ratarska proizvodnja s cca 1100 seljačkih gospodarstava na bazi cca 12000 ha oranica (od toga u vlasništvu Zadruge 500 ha).

pročitajte više

Stočarska proizvodnja

Stočarskom proizvodnjom se bavimo u dugogodišnjoj kooperaciji sa seljačkim gospodarstvima od kojih godišnje otkupimo cca 5000 komada svinja i 6 mil. litara mlijeka.

pročitajte više

Kooperacija

Dugogodišnjom suradnjom ostvarujemo ugovaranje proizvodnje sa oko 1100 seljačkih gospodarstava a pored kooperacije značajno je zastupljena i veleprodaja.

pročitajte više